Welcome

Welcome

dinsdag 13 juli 2010

3 Nieuwe LO's

Voor verschillende uitdagingen en een online crop heb ik afgelopen 2 weken LO's gemaakt, die ik hier nog niet heb laten zien:

Deze was voor de uitdaging van SNN van juni. Je moest iets met rondjes doen...
Ik heb maar even inspiratie gezocht bij de crop bij Boukje. Daar waren 3 dames zo lief om met me mee te denken bij deze lo...
Het papier is van Bo Bunny, Blockparty. Dit vind ik echt super papier! De tekst heb ik uitgeprint en uitgeknipt, en vervolgens heb ik met mijn liquid pearls de finishing touch gemaakt.


Deze was voor de verassingsuitdaging van SNN. Je geeft 5 nummers door, en vervolgens krijg je de 5 bijbehorende opdrachten. De mijn waren:
-De kleuren zijn roze en wit.
- Doodle op je LO               
- Gebruik 5 foto's                 
- Gebruik 5 bedels               
-Gebruik een filmtitel op je LO en als inspiratie
Ik heb de filmtitel de Boefjes gebruikt, dit is een film die gaat over een stel buurtkinderen die de straat op zn kop zetten, en het wel of niet verliefd worden op elkaar. Dat zie ik met deze 2, Gelmar en zijn buurmeisje Celisa, ook wel gebeuren... Verder heb ik het papier van Chaja gekregen, De foto's heb ik tot collage bewerkt in Words, De letters zijn van de HEMA, de bedelletters van de action en de andere charm heb ik eens gekocht op een scrapparty. Ten slotte heb ik gedoodles met een witte gelpen, dit heb ik versierd met mijn nieuwe perlenpennen. Ik vind het geweldig spul, zowel de liquidpearls als de perlen!! de cijfers heb ik uitgeponst met mijn cijferponsjes van de action.


Deze LO heb ik gisteren gemaakt naar aanleiding van een sketch op een online crop van SNN. Sylvana bedankt voor het opzoeken van de sketch! Het papier is weer van Bo Bunny's Blockparty, evenals de letters en de stickers in de rechteronderhoek. De reddingsboei en het anker heb ik zelfgemaakt door de plaatjes, die uit de clipart van Word komen, een andere kleur te geven (Word 2007) en op fotopapier uit te printen. Vervolgens heb ik de boei en het anker uitgeknipt van de andere plaatjes en met 3d tape er weer opgeplakt voor iets meer diepte. Op een paar punten het ik wat glitters aangebracht, en het geheel heb ik met 3d tape opgeplakt. Rechtsboven heb ik een enkel plaatje gedaan.

1 opmerking:

  1. Die verrassingsuitdaging heb je zeker erg leuk gedaan, maar het kaartje mag er ook zeker wezen. Erg leuk hoor.
    Groetjes van Els

    BeantwoordenVerwijderen