Welcome

Welcome

donderdag 7 januari 2010

Book of Me

Via het forum Scrappen Noord-Nederland doe ik mee met een book of me dit jaar. Het is de bedoeling dat ik elke twee weken iets scrap over mezelf, zodat ik aan het eind van het jaar 26 pagina's heb. Voor dit project heb ik een a4 map iets verkleind. De voorkant en zijkant heb ik al af, zie foto's hieronder. Ik heb op de zijkant spiegeltjes geplakt, ik vind spiegels iets magisch hebben. Alleen als ik het boek zelf in handen heb zie je mij in de zijkant..De stempels op de voorkant heb ik bewerkt met embossingpoeder, dit vind ik echt een uitvinding!!
De eerst LO is inmiddels ook af. Hierop heb ik 12 van de meest prominente eigenschappen weergegeven. Ik gebruik graag symbolen, en ook hier heb ik er een paar verstopt:


De puzzelstukjes verbeelden mijn zoektocht om mijn eigenschappen met elkaar in harmonie te krijgen

In ben echt helemaal gek op vlinders, en die kunnen dan ook op geen enkele pagina ontbreken! Ze staan voor mij voor verandering, Veranderingen in mijn leven, van de wereld en van mijzelf gedurende de jaren.

Op het middelste puzzelstukje staat een duif, die staat voor mijn geloof. Ik ben namelijk Doopsgezind.


1 opmerking:

  1. Meteen jouw BOMmetje ook even opgezocht.
    Grappig inderdaad dat jij ook positieve en negatieve dingen hebt benoemd. Zo nu en dan misschien (net als bij die van mij) ietwat tegenstrijdig, maar ja... dat zit er nu eenmaal in, hè.

    BeantwoordenVerwijderen