Welcome

Welcome

donderdag 3 juli 2014

2 kaartjes en een klein cadeautje

Hallo allemaal,

Na een klein dipje vorige maand heb ik sinds vorige week de smaak weer lekker te pakken.. Komt misschien ook wel omdat ik een klein beetje eb opgeruimd in mijn scrapkamer ;) In ieder geval heb ik de smaak wat challenges betreft aardig te pakken, met de vorige LO heb ik de prijs gewonnen bij de Cards and Scrap uitdaging , echt supergaaf!

Vanavond ben ik toch ook mijn hokje maar even ingedoken om een paar kaartjes te maken, ik kwam nog wat leuke challenges tegen...
Deze is naar de lift van het Liftchallenge blog. Ik heb in plaats van plankjes mijn washitape maar weer eens tevoorschijn getoverd, de bloemen zijn van babydoekjes.
Deze is naar aanleiding van de sketch op het blog van scrapplezier. Ook bij deze sketch zag ik weer de mogelijkheden om met washitape te werken... Oh ik hou van washitape!

Verder was één van de juffen vandaag voor het laatst voor de klas. Daarom heb ik nog maar even snel een klein cadeautje in elkaar geknutseld:

Van Brenda afgekeken, 3 waxinelichtjes heb ik beplakt met washitape, en samen met wat dew drops, sterretjes en roosjes op een kartonnetje gedaan. Strikjes er omheen en klaar!

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk om zo lekker in je mojo te zitten! Leuke kaarten en cadeautje heb je gemaakt!
  Je lift is tof met het washi tape, en de bloem komen mooi tot z'n recht. De achtergrond stempel vind ik ook prachtig. Mooi gedaan dus, en fijn dat je meedoet met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes voor de Liftchallenge, ik geloof ik dezelfde bloemstempel, daar heb je creatief gebruik van gemaakt! Ik vind beide kaartjes erg mooi gedaan en zeker ook je cadeautje, je bent lekker bezig geweest! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een leuke vrolijke dingen gemaakt Tynke!
  Leuk ook dat je meedoet bij ScrapPlezier.
  Groeten Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf zeg en heel origineel om de vlakken met washitape te maken, in combinatie met de spetters echt een heel erg mooie kaart. Leuk dat je meedoet aan de challenge bij Scrapplezier.

  BeantwoordenVerwijderen