Welcome

Welcome

maandag 16 september 2013

Recycle!

Ik vind het altijd een sport om dingen te zoeken die ik kan recyclen in mijn scrapcreaties... Labeltjes, lusjes uit kleding en verpakkingsmateriaal wordt pas weggegooid in huize de Groot als ik echt weet dat ik er niks meer mee kan. De uitdaging van Cards en Scrap was me dan ook op het lijf geschreven, ware het niet dat ik afgelopen week niet aan scrappen toe kwam. Daarom nu maar op de valreep nog een kaartje gemaakt:



Bijna alles is gerecycled aan dit kaartje: Het papier en de tekst verjaardag waren tabbladen in een box met kaartjes (De box zelf zal ik later nog wel eens gebruiken :) ) Ik heb een stukje ribbelkarton uit een oude doos gebruikt, de bloem is gemaakt van verpakkingsmateriaal en het bedeltje komt van een kapot armbandje. Met alleen wat tape, een stukje twine en een brad is dit dus volgens mij mijn meest budget kaartje ooit... :)

Jullie zullen begrijpen dat ik mooi doorga met verzamelen ;)


3 opmerkingen:

  1. Een heel leuk kaartje Tynke en wat leuk dat je meedoet aan deze uitdaging van Cards & Scrap.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is tie leuk Tynke!
    Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap!!

    Psje, ik heb nog een gave candy op mijn blog staan;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig Tynke! Supergoed gerecycled!! Ik hou er ook erg van, echt een kick als je zoiets moois kan maken van "weggooi"-materiaal. Gezellig dat je meedoet bij Cards&Scrap deze week:) Groetjes,Brenda

    BeantwoordenVerwijderen