Welcome

Welcome

maandag 11 maart 2013

Resultaten 5e scrap en bep weekend

Afgelopen weekend voor de 5e keer op scrap en bep weekend geweest, wat was het weer fantastisch! Natuurlijk kregen we ook weer een aantal projecten waar we mee aan de slag mochten:
Als eerste een kaartje. Ik had de uitdaging groen, verjaardag kind, sterren en witte pen. Ik heb een embossingfolder met inkt ingesmeerd en daarna het kaartje geëmbossed. Het ticket heb ik van een andere tafel gebietst (extra opdracht) en de treintjes zijn een stans.

De volgende opdracht waren deze spaarpotjes, bedacht door Marcita. Ik vind ze echt supergaaf! Het papier is van MME. (collectable)

Dit projectje is een labeldoosje, wederom met het papier van MME. Wat een gaaf papier is dat! En dan natuurlijk de labels:

Op dit project zat nog een projectje: een origamivlinder. Het is niet mijn sterkste punt, maat het is uiteindelijk gelukt:


En als laatste project een sketch. Ik heb het papier block party van Bo Bunny maar weer eens uit de kast getrokken voor in het album van Gelmar.


Daarnaast ben ik tussendoor ook nog even met mijn eigen dingetjes bezig geweest: Een receptkaartje voor Diana (die ik verder vergeten ben om op de foto te zetten) en een paar pagina's uit mijn art journal. Ik heb voor de stenen de template en molding paste van Wiebine mogen lenen, wat een gaaf spul is dat zeg!Zo, dit was het eerst weer, bedankt voor het kijken, en graag tot snel!

5 opmerkingen:

 1. Zo, ben jij even productief geweest, wat heb je veel gemaakt! Mooie dingen en zoals altijd bij jou lekker vrolijk!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen hebt je gemaakt, spaarpot vindt ik erg leuk. Veel rood, vrolijke kleur.

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er allemaal super uit Tynke!! Zo lekker vrolijk ook met deze kleurtjes! Jij hebt alles helemaal afgekregen zie ik, knap! Ik heb alleen de kaart helemaal af, de rest moet nog opgeleukt worden ;)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie projecten allemaal zeg, en dan ook nog kletsen tussendoor, ik vond het erg gezellig,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen