Welcome

Welcome

zondag 3 juni 2012

LO 2 en 3

Vandaag even lekker bezig geweest voor het scrapkampioenschap. Mijn LO van gisteren en die van vandaag zijn zowaar al af...

Opdracht 2 was om verf te gebruiken op de LO. Ik ben de laatste tijd wel wat met materialen en stijlen aan het experimenteren, dus dit vond ik een leuke opdracht. Dit is het resultaat:
Voor de derde opdracht was het woord Ombre: Er moest een kleurverloop in de LO zitten. Dit was voor mij een goede reden om mijn blauwe kleurtjes distressinkt erbij te pakken (tumbled glass, broken china en faded jeans) en hier mijn LO mee te bewerken. Dit is het resultaat:


Op de foto sta ik bij het wiegje van mijn pasgeboren nichtje, in 1987.. Het bingokaartje is een embossingmal, het stukje kant (zo mooi) komt bij een cadeauwinkeltje hier vlakbij Ferwert vandaan. De achtergrond heb ik gestempeld met witte inkt en daarna met clear embossingpoeder bestrooid, verhit en bewerkt met de distressinkt. De bloemetjes zijn ook gekleurd met disressinkt, een takje, een stukje bedrukte sheet, een taartrandje en letters van de Kruidvat maken de LO compleet.


Dit was het weer voor nu, tot snel!

1 opmerking: