Welcome

Welcome

maandag 4 april 2011

Scrap it with a song: Lady Gaga- Paparazzi (3)

Hallo lieve bloglezers...

Vanavond eindelijk weer gescrapt, had al een week niets gedaan, nou ja mijn schoenen opgepimpt met perlenpen.. Maar dat laat ik later wel even zien. Nu weer eens een LO. Toen ik de foto en het papier bij elkaar had kreeg ik ineens een idee voor de titel, nl het zinnetje "There's no other superstar" uit Paparazzi. Deze staat ook in het rijtje van de nieuwe challenge voor Scrap it with a song, dus waag ik een gokje met deze..


Natuurlijk weer met BoBunny papier, mijn laatste restjes Blockparty.. Ook de embellies en de letters zijn van Blockparty, ik heb het geheel met stickles wat meer glitters gegeven, en wat stipjes perlenpen maken het weer af. Ik zie dat de titel niet heel goed leesbaar is door het licht, dit is in het echt beter..

Bedankt maar weer voor het kijken en als je wilt laten weten hoe je hem vind, schroom dan niet om een berichtje achter te laten! ;-)

5 opmerkingen:

 1. Weer een hele mooie LO Tynke! Dat papier blijf ik ook zo leuk vinden,zo lekker vrolijk :)Succes met de challenge! Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een hele mooie LO! Ook een leuke foto en mooi papier.
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello dear! Thank you for playing at Scrap it with a song, very nice LO!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk! erg stoer! bedankt voor het mee spelen met ons bij Scrap it with a song!

  BeantwoordenVerwijderen