Welcome

Welcome

zaterdag 18 september 2010

Beetje achter met plaatsen...

Hallo allemaal,

Ik zie dat ik alweer een maand niets geplaatst heb op dit blog, hoogste tijd om wat dingetjes te plaatsen..

Allereerst maar even een serie kaartjes..
Dit kaartje was voor een jarig forumlid.Deze voor een forumlid die hun kindje mochten verwelkomen. Ik vind dit zo'n schattig stempeltje! (Kars) Wel is het jammer dat hij erg moeilijk stempelt, dus daarom gebruik ik hem niet heel veel. De achtergrondpapiertjes zaten in de verpakking bij het stempeltje. De bloemen komen nog uit mijn oude voorraad, en de letters komen volgens mij bij de action o.i.d. weg.


Dit rouwkaartje heb ik voor de familie van een 'oud-collega' van me gemaakt, zij is op 30 jarige leeftijd overleden. Chaja is zo lief geweest de achtergrond uit te snijden met haar Silhouette. Het kaartje (action) had al dit relief, de vlinders heb ik ooit tijdens een crop uitgeponst. Ik heb het geheel met paarse distressinkt bewerkt en er een paar stipjes opgezet met een perlenpen.Bij dit kaartje heb ik even het één en ander uitgeprobeerd. Ik heb een nieuwe Martha Stewart randpons, met vlinders (uiteraard) en ik vind hem echt helemaal geweldig! Deze zal vaker op kaartjes te zien zijn vrees ik... :D De vlinders heb ik gemaakt met de Ghostingtechniek die ik op de site van Art Journey heb gezien: http://www.artjourney.nl/shop/index.html?lang=nl&target=d3.html Erg leuk effect! Ik ben er ook nog met glimmermist overheen gegaan, en met andere kleuren vlinders, de glimmermist kun je nl gewoon van de met embossingpoeder bewerkte vlinders afvegen.. Had nog een erg leuk lintje van de markt liggen, dit erop geplakt, en daarop een riempje met letters dat ik ook ooit eens bij action gehaald heb. Afgemaakt met een bloem die ik nog had liggen.

Het kaartje was trouwens ook weer voor een forumlid die het kon gebruiken, evenals het volgende kaartje:


Dit kaartje heb ik naar aanleiding van een online crop gemaakt, van een schets. Hij komt van deze blog: http://motivet.com/blog/ Ik heb hierbij een eigen stempeltje gebruikt, met papier dat ik nog had liggen. Ook hier heb ik weer mijn randpons gebruikt, het stempeltje heb ik ingekleurd met derwents en ik heb voor het effect wat regendruppeltjes met een perlenpen benadrukt. Eigenlijk is dat ook het verhaal bij deze, van dezelfde schets, weer voor een verjaardag van een foumlid..


Hier heb ik alleen de schets omgedraaid.

Dit kaartje is voor een collega van me, het achtergrondpapier (blokparty van Bobunny) heb ik bewerkt met glimmermist (turquoise) Het stempelafdrukje zat in mijn voorraad afdrukjes.

En ten slotte mijn eerste kerstkaartje van dit jaar, ook weer na aanleiding van een Online Crop op het SNN forum.http://justmagnolia.blogspot.com/2010/08/week-70-sketch-by-dawny.html Het kaartje had ik nog liggen, het stempelafdrukje heb ik van Chaja gekregen, en ingekleurd met inkt dit keer. Het is op de foto niet heel duidelijk te zien, maar de sneeuwvlokjes heb ik weer met embossingpoeder bewerkt zodat deze zichtbaar blijven op de blauwe achtergrond.


Dit waren eerst de kaartjes die ik afgelopen maand heb gemaakt, ik zal later nog wat andere dingetjes die ik gemaat heb er op zetten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten